Demo

Aukce "Reprezentace ČR a SR pro Číšu"

Dražba reprezentačních dresů pro Mariána Čišovského!

Bývalý slovenský fotbalista Marián Čišovský dlouhé roky bojuje se zákeřnou nemocí ALS.
Kapitáni slovenského a českého národního týmu sa rozhodli, že svoje reprezentační dresy ze vzájemného zápasu Ligy národů Slovensko – Česko věnovali do dražby, jehož patronem bude v spolupráci se Slovenským futbalovým zväzom, Fotbalovou asociacií České republiky také Spolek 28. Je to nadace, ktorou založili nejbližší přátelé Mariána Čišovského. Oba dresy jsou podepsané také hráči národních týmů. Přidaná hodnota obou dresů je, že kapitán slovenské reprezentace Martin Škrtel v něm nastoupí ke stému utkání v reprezentáci a kapitán české reprezentace Bořek Dočkal v draženém dresu absolovuje svojí premiéru s kapitánskou páskou na ruce.
Po sobotním utkání Slovensko – Česko odstartuje dražba na stránce www.spolek28.cz, kde v sekcii ,,Aukce“ zájemci najdou veškeré informace.

Martin Škrtel o aukci:
,,Verím, že môj a tiež český dres sa vydražia za slušnú cenu a peniaze poputujú Mariánovi, pretože ho stále vnímame ako jedného z nás," vyzdvihol Škrtel charitatívnu myšlienku.

Bořek Dočkal o aukci:
"Jsem rád za jakoukoli podobnou aktivitu. Marián za námi byl v posledních letech dvakrát na reprezentačním srazu, jeho životní příběh nám není lhostejný. Pokud máme šanci mu nějak pomoct, rádi to uděláme,“ uvedl Dočkal.

Dražba probíhá od 15.10.2018 do 31.10.2018. Získané finance půjdou na pomoc Mariánovi Čišovskému.

Dresy budou ,,dražitelům“ odevzdány v průběhu pražského zápasu Česko – Slovensko (19.11.2018).

Těšíme se na Váš zájem a čas prožitý spolu s námi!

Spolek 28

• Image 01
  • Image 02

Chyba